Normalitzada la circulació a la carretera de les Llosses a Borredà

Un camió de gran tonatge es va avariar i va tallar la via durant més de tres hores

Redacció
27 de novembre del 2014
Actualitzat a les 7:23h

La circulació a la C-26, entre Borredà i les Llosses, es va començar a normalitzar poc abans de les 11 de la nit. Durant més de tres hores la via havia quedat totalment tallada a causa de l'avaria d'un camió de gran tonatge. L'incident es va produir al quilòmetre 176, a la zona de Matamala, a tocar de la casa d'El Guixé.

L'incident, segons l Servei Català de Trànsit, va provocar fins a sis quilòmetres de cua. En aquest sentit, segons va detallar en un comunicat, l'alcalde de Borredà, Joan Roma, "van quedar vehicles encallats a banda i banda del punt de l'avaria, amb greus dificultats per resoldre el tema". Fa pocs mesos, arran d'una altra avaria d'un camió a la mateixa carretera, el batlle va posar el crit al cel i va reclamar solucions.

"Hem denunciat el tema diverses vegades a la Generalitat i hem reclamat la prohibició de circulació de vehicles de gran tonatge en tot aquest tram entre Berga i Ripoll. No se'ns ha fet cas, ni se'ns ha contestat a les cartes enviades i hem portat el tema al Parlament de Catalunya , de la mà del PSC", va explicar Roma. "Demano una actuació ferma i immediata a la Generalitat. Si tinguessim ara alguna emergència en alguna de les cases d'aquest tram, no podria anar-hi cap servei", va afegir. "Hem d'esperar algun accident amb morts perquè se'ns escolti?", va concloure l'alcalde de Borredà.

Incidències del trànsit en directe