Roger Mas i Paul Fuster, caps de cartell del Quimera Records Festival de Campdevànol

Tres dies de concerts: del 28 al 30 de novembre

Redacció
25 de novembre del 2014
Actualitzat el 26 de novembre a les 9:51h
Roger Mas actuarà diumenge a Campdevànol
Roger Mas actuarà diumenge a Campdevànol | Rastres Fotografia

Roger Mas actuarà diumenge a Campdevànol. Foto: Rastres Fotografia
 

Compte enrere per al primer Quimera Records Festival que omplirà de música Campdevànol del 28 al 30 de novembre. El certamen arriba amb caps de cartell importants com Paul Fuster, Roger Mas i NouDits, el grup de Cuco Licisic, excomponent de Sopa de Cabra. ElRipollès.info sorteja precisament dues entrades pels dos concerts estrella del certamen: el de Paul Fuster (divendres 28 de novembre) i el de Roger Mas (diumenge 30 de novembre).

El primer Quimera Records Festival és una iniciativa de la discogràfica ripollesa juntament amb Blue Produccions Musicals i la col·laboració de l'Ajuntament de Campdevànol. “Feia temps que teníem ganes d’organitzar un festival, sabem que pot ser arriscat, però creiem que pot ser una bona manera de fer arribar a mes gent els nostres projectes si introduïm en el cartell noms reconeguts com el de Paul Fuster o Roger Mas”, afirmen des de la direcció artística.

A banda de tenir caps de cartell potents, una de les novetats respecte la primera edició –que es va concentrar en un dia- és la inclusió de la Sala Diagonal, com a segon espai. A la sala de la Confiança s'hi faran els concerts de divendres i diumenge, amb Paul Fuster i Roger Mas, respectivament, com a figures més destacades mentre que dissabte serà el torn de la Diagonal. Allà es farà un doble concert gratuït: primer en format acústic al bar –amb Ramon Mitjaneta, Bitter, SalvaGil i Elias Marzal- i, després, a la sala pròpiament dita amb Morgan Jr,  More, NouDits, La Carta Esfèrica, Layma i Doctor Terror. Els altres grups que actuaran al llarg del festival seran Cheslong (Jaume Guàrdia) i Miki Travé.

El certamen, amb fins a quatre propostes del Ripollès –Cheslong, Layma, Doctor Terror i La Carta Esfèrica- es podrà seguir a les xarxes socials amb el hashtag #quimerarecordsfestival14. Les entrades i els tiquets del sopar es podran reservar enviant un correu electrònic a l'organització. A més, s'aprofitarà la jornada de dissabte per fer una recollida de joguines per a les famílies amb menys recursos en col·laboració amb la Creu Roja de Ripoll.
 

Sorteig d'entrades: concerts de Roger Mas i Paul Fuster al Quimera Records Festival

 
Programa del I Quimera Records Festival
Divendres 28 de novembre

Cheslong + Paul Fuster. Centre cívic la Confiança (22.00, 8 euros)

Dissabte 29 de novembre

Ramon Mitjaneta, Bitter, SalvaGil i Elias Marzal. Bar Sala Diagonal (18.00, gratuït)
Sopar. Sala Diagonal (21.00, 12 euros)
Morgan Jr, More, NouDits, La Carta Esfèrica, Layma i Doctor Terror. Sala Diagonal (22.00, gratuït)

Diumenge 30 de novembre

Mike Travé i Roger Mas. Centre cívic la Confiança (19.00, 15 euros)