Marc Grifell renuncia al càrrec de regidor de Ripoll

El responsable de Turisme i Festes deixa el càrrec per "motius laborals" però continuarà vinculat a la Comi | La dimissió també el farà deixar el Consell Comarcal

Redacció
24 de novembre del 2014
Actualitzat el 26 de novembre a les 11:46h
Marc Grifell, el dia que va esdevenir conseller comarcal
Marc Grifell, el dia que va esdevenir conseller comarcal | CCR

Marc Grifell, el dia que va esdevenir conseller comarcal. Foto: CCR


Marc Grifell renunciarà aquest dimarts al càrrec de regidor de l'Ajuntament de Ripoll. La dimissió, segons ha explicat a ElRipollès.info, es deu a qüestions "personals i laborals" i no té cap tipus de motivació política. "Ja havia comunicat que no em presentaria a les noves eleccions però hores d'ara no puc compatibilitzar la tasca al consistori amb la meva feina", ha afegit.

La renúncia de Grifell, regidor de Turisme, Festes i Joventut, es materialitzarà en el ple d'aquest dimarts. Una dimissió que suposarà que també hagi de deixar el Consell Comarcal, institució on va entrar a formar-ne a part a la meitat de legislatura. Una de les tasques principals de la regidoria de Festes i Joventut és l'organització de la Festa Major. "Continuaré col·laborant amb la Comi com a voluntari", ha explicat el jove edil.

Es tracta de la tercera dimissió que viu l'Ajuntament de Ripoll aquesta legislatura. Primer va plegar Jordi Batlle (ERC) i després ho va fer el veterà Jaume Camps (PSC), després de 26 anys al consistori. En el cas de Marc Grifell tot apunta que serà substituït per Leonor Munell, número 10 de la llista de CiU a les municipals de 2011.