El CF Ripoll continua en caiguda lliure malgrat el canvi d'entrenador

Perd 3 a 0 amb el Caldes i ja ocupa places de descens

24 de novembre del 2014
Actualitzat a les 8:11h
El CF Ripoll continua en caiguda lliure a l'"infern" de Tercera Catalana. El canvi d'entrenador –Xenxo Granados va deixar la banqueta i el va substituir Santi Rebollo, el segon entrenador- no ha servit per aconseguir un bon resultat. Aquest cap de setmana els ripollesos van perdre per 3 a 0 a Caldes de Malavella.

Els selvatans va deixar el partit pràcticament sentenciat a la primera part amb un doblet de Kevin Cañadas. A la segona part, Carlos Martínez va marcar el tercer i definitiu gol al minut 70. Una derrota contundent –la cinquena consecutiva- que deixa els ripollesos en places de descens a Quarta Catalana, la darrera divisió del futbol català.

L'equip que ara entrena Santi Rebollo només ha sumat vuit punts en dotze partits. El Vilobí i les Planes, els dos darrers classificats, tenen un punt menys malgrat que els gironins tenen un partit pendent.