El CE Abadessenc i la UE Camprodon no fallen i continuen colíders

Els dos equips, juntament amb el Guíxols, empaten a 23 punts

24 de novembre del 2014
Actualitzat a les 7:58h
El CE Abadessenc i la UE Camprodonc continuen colíders de Segona Catalana. Aquest cap de setmana van resoldre amb victòria sengles compromisos i es mantenen al capdavant de la classificació amb 23 punts juntament amb el Guíxols –l'equip que té millor goal average-. El Llagostera B, en canvi, va empatar i va perdre la posició d'honor.

L'Abadessenc en van tenir prou amb un solitari gol de Nil Coll a la recta final per resoldre el seu partit amb el Calonge (1-0), un dels equips de la zona baixa. La diana no va arribar fins al minut 77 i va permetre als santjoanins mantenir-se com a colíder. Més fàcil ho va tenir un Camprodon que va derrotar el Tordera per 2 a 0. El primer gol, d'Eric Galceran, va arribar poc abans de la mitja part (minut 37) i el mateix jugador va sentenciar el matx poc abans del minut 90 reglamentari.