Camprodon i Abadessenc empaten però se situen colíders de Primera

Quatre equips estan empatats al capdavant amb 20 punts

Redacció
17 de novembre del 2014
Actualitzat a la 13:41h
La UE Camprodon i el CE Abadessenc van saldar els partits del cap de setmana amb sengles empats. Un puntet que, curiosament, els ha servit per situar-se com a colíders del grup 1 de Primera Catalana, juntament amb el Llagostera B i el Guíxols. Els quatre equips, després d'onze punts, sumen 20 punts, dos més que el Cassà, el Base Roses i el Breda.

Els camprodonins van veure com s'escapaven dos punts en els darrers minuts (1-1). Un gol de Jose Antonio Garrutxo va permetre al Can Gibert empatar a la recta final davant d'un Camprodon que s'havia avançat a la primera part gràcies a una diana de Robin Montalban (minut 40).

L'Abadessenc també va viure la situaciós similar (2-2). Un gol de Base Roses al minut 89 va evitar una victòria dels santjoanins que els hagués situat com a líders en solitaris. El partit disputat a l'Alt Empordà va estar farcit d'alternatives. Els homes de Toni García es van avançar dues vegades –primer amb gol de Javier Pérez (minut 13) i després de Daniel González (minut 76)- però els rosincs van empatar, en ambdós casos, al cap de 13 minuts.

El CF Ripoll, en caiguda lliure

A Tercera Catalana la situació és cada vegada pitjor pel CF Ripoll. L'equip, després de baixar de Segona, no aconsegueix adaptar-se a la nova categoria i tot just ha sumat vuit punts en deu partits. Aquest cap de setmana va tornar a caure golejat a casa –1 a 4 amb l'Atlètic Banyoles- i ocupa la plaça de promoció de permanència. El Vilobí, l'equip que marca el descens, té un punt menys però també li manca un partit.

Segona Catalana (grup 1)
UE Can Gibert 1 - UE Camprodon 1
CF Base Roses 2 - CE Abadessenc 2

Classificacions grup 1 Segona Catalana
 

Tercera Catalana (grup 5)
UE Campdevànol 0 - UE Sant Vicenç Torelló 3

Classificacions grup 5 Tercera Catalana
 

Tercera Catalana(grup 17)
CF Ripoll 1 - Atlètic Club Banyoles 4

Classificacions grup 17 Tercera Catalana


Quarta Catalana(grup 3)
CF Ripoll B 0 - AE Corcó 1
CF Ribetana 3 - CE Roda de Ter B 1

Classificacions grup 3 Quarta Catalana