WhatsApp ja permet desactivar els ticks blau

Passos per fer-ho, un per un

Redacció
14 de novembre del 2014
Actualitzat a les 16:07h
El servei de missatgeria WhatsApp ha actualitzat l’aplicació i ja permet desactivar el doble tick blau que avisa als usuaris que el missatge ha estat llegit. Aquesta nova funció va portar certa polèmica relacionada amb la intimitat de les persones. 

Ara l’aplicació de missatgeria instantània permet que els usuaris desactivin el doble ‘check’ blau de la mateixa manera que permet amagar l'última hora de connexió o permet amagar la fotografia de perfil. Aquesta nova versió no inclou cap tipus de modificació més. 

Per fer-ho, s’ha descarregar la APK de la versió 2.11.444, disponible per Android, a través de la pàgina web de WhatsApp (s’ha de tenir activat que l’smartphone’pugui instal·lar aplicacions des de webs externes). Encara no hi ha manera de fer-ho mitjançant Google Play Store.

Un cop instal·lada aquesta nova versió, cal anar a “Configuració”, entrar a "Compte", després a “Privacitat” i desmarcar els “ticks” blaus desactivant la casella “read receipts”. Un cop fet això, els usuaris no podran veure els missatges llegits.