Hoquei Club Ripoll empata un partit ajornat i ja és líder en solitari

Els ripollesos sumen un punt a la pista del Sentmenat (3-3)

14 de novembre del 2014
Actualitzat a les 7:49h
L'HC Ripoll ja és líder en solitari de Primera Catalana després d'empatar a tres amb el Sentmenat un partit ajornat. Es tracta del segon partit que els homes de Dani Viñas no aconsegueixen guanyar però els permet sumar un més que el Folgueroles, amb qui compartien la condició de colíders.

El partit entre el Setmenat i el Ripoll va acabar amb repartiment de punts, malgrat que els visitants es van avançar fins a tres vegades en el marcador. El primer temps va acabar sense gols, tot i algunes aïllades ocasions que van salvar els respectius porters.

El segon temps va ser molt més mogut. L'equip local va enviar un obús a la creueta de la porteria de Moi Adam, però l'HC Ripoll va ser el primer d'avançar-se gràcies a un bon gol d'Ivan Mora (minut 29). El primer empat local va ser immediat, al cap de pocs segons. El Ripoll va disposar de dues faltes directes per tornar-se a avançar, però Sabata (minut 34) va enviar la bola a fora i Vergés (minut 38) va veure com el porter local li aturava el seu xut. En canvi Zaragoza va encertar la xarxa local fent l'1 a 2 al minut 39.

Altre cop en la següent jugada el Sentmenat va marcar un golàs al qual Moi no va poder respondre. En una jugada per banda dreta, Sabata va treure's l'espina de la falta directa errada, marcant un gran gol per l'esquadra de la porteria vallesana (minut.41). El temps demanat per Dani Viñas va abortar la reacció immediata de l'equip que entrena Gabi Cairo, que va disposar però d'una falta directa que el porter ripollès va aturar. Els darrers minuts van ser de contres pel Ripoll i un Sentmanat que va buscar amb ganes l'empat. Va aconseguir-lo a un minut pel final, gràcies a un afortunat rebot que va acabar dins de la porteria visitant.