Segon saqueig de la nau de Begudes Murillo de Sant Joan

Els lladres es van emportar el passat 5 de novembre un botí valorat en 10.000 euros | El 30 de setembre ja s'havien endut begudes per valor de 31.000 €

Redacció
11 de novembre del 2014
Actualitzat el 16 de novembre a les 8:26h
Uns lladres van saquejar per segona vegada en poc més d'un mes de diferència la nau de l'empresa Begudes Murillo de Sant Joan de les Abadesses. El robatori, segons publica ElPuntAvui, es va produir la nit del 5 de novembre i va suposar endur-se un botí de 10.000 euros.

Tot apunta que el mateix grup de lladres ha protagonitzat els dos robatoris a l'empresa instal·lada al polígon de la Coromina del Bac, a l'entrada nord de Sant Joan. Si la nit del 30 de setembre es van endur uns 31.000 euros en begudes així com una furgoneta de l'empresa, en aquesta ocasió el saqueig va ser menor. Van carregar begudes i licors per valor d'uns 10.000 euros en una furgoneta de la mateixa empresa que van abandonar a tot just 500 metres on, se sospita, que van fer el traspàs del material sostret a un altre vehicle.

Cal recordar, com publica ElPuntAvui, que en el primer robatori es van emportar una furgoneta de l'empresa marca Renault Masters, amb matrícula 3136DCY, amb la retolació M2 Grup URG. En aquest sentit els propietaris van fer una crida a la col·laboració ciutadana per intentar recuperar-la. Tot apunta que els lladres formen part d'una banda organitzada que realitza assalts en empreses de begudes per després introduir el material en el mercat negre. El mateix modus operandi s'ha fet servir, a banda de Sant Joan de les Abadesses, en dues empreses de Vidreres i Lloret de Mar.