ERC de Ripoll torna a plantar un ple sobre la Devesa del Pla

Els republicans no assisteixen per segona vegada en un plenari extraordinari per denunciar la “nocturnitat” de l'equip de govern en la tramitació del pla urbanístic

Redacció
10 de novembre del 2014
Actualitzat a les 19:12h
ERC de Ripoll torna a plantar un ple sobre el nou pla urbanístic de la Devesa del Pla. Els republicans han anunciat que no assistiran al plenari extraordinari convocat per aquest dilluns al vespre per denunciar la “nocturnitat” amb la qual consideren que actua l'equip de govern en el desenvolupament de l'antiga Preparación Textil.

Es tracta de la segona vegada que ERC no assisteix en un ple extraordinari, un fet que no havia passat cap altra vegada en les darreres legislatures. Ho van fer el passat mes d'agost i aleshores el regidor d'Urbanisme, Xavier Cima, ho va qualificar “d'irresponsabilitat democràtica majúscula”. En aquesta ocasió el plenari servirà per “resoldre les al·legacions i l'aprovació definitiva del conveni entre l'Ajuntament de Ripoll, la Preparación Textil i l'Agència Catalana de l'Aigua”. Cal recordar que la voluntat del consistori és que les obres puguin començar abans d'acabar l'any.

ERC, per la seva banda, ha assenyelat en un comunicat que més enllà de no assistir en el ple –que asseguren que ha estat convocat amb poca informació i amb moltes presses- estudiaran el conveni i en faran la corresponent valoració política.