Umbert Almenara guanya la BTT Terra de Comtes i Abats

El líder de la Copa Girona s'adjudica la prova de 30 km | Antoine Blanc s'emporta la victòria a la cursa curta

03 de novembre del 2014
Actualitzat el 04 de novembre a les 9:29h
Umbert Almenara es va adjudicar la segona edició de la BTT Terra de Comtes i Abats de Ripoll. Un triomf a la prova de 30 quilòmetres que el permet reforçar el liderat a la Copa Girona de l'especialitat. Antoine Blanc, per la seva banda, es va endur la victòria a la versió curta d'una prova que va aplegar un centenar de ciclistes a la capital del Ripollès.

Almenara, líder de la Copa Girona de BTT, era el gran favorit i va complir els pronòstics completant el recorregut dissenyat per Joan Llordella amb un temps d'1:55:55. El podi masculí el van completar Sergi Oller (1:58:52) i Christian Collados (2:00:35). A la cursa de 20 quilòmetres, la victòria va ser pel francès Antoine Blanc (1:36:06) per davant de Roberto Nazar (1:39:13) i Pablo Aguilera (1:42:02).

Un recorregut de 10 quilòmetres per a les diverses categories infantils va completar la versió BTT de la Terra de Comtes i Abats, dues setmanes després que se'n disputés el trail amb victòria de Xavi Llamas.

Classificació BTT Terra de Comtes i Abats 2014 - 30 km (pdf)

Classificació BTT Terra de Comtes i Abats 2014 - 20 km (pdf)