Un veí de Sant Joan de les Abadesses, detingut per intentar robar en una botiga de bicicletes d'Olot

Els Mossos els van enxampar poc després d'intentar forçar la persiana de l'establiment

Redacció
30 d'octubre del 2014
Actualitzat el 31 d'octubre a les 7:46h
Els Mossos d'Esquadra van detenir la setmana passada a Olot un veí de Sant Joan de les Abadesses per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els fets van succeir, segons la versió policial, la matinada del 24 d’octubre quan van rebre l'alerta que tres persones estaven forçant la persiana d’una botiga de bicicletes de la capital de la Garrotxa. Quan una patrulla va arribar al lloc dels fets va veure com tres homes, vestits de fosc, fugien direcció al carrer Miquel Març d’Olot.
 
Els Mossos van interceptar-los i els van identificar. En l’escorcoll, un d’ells portava una motxilla amb dos tornavisos, una clau anglesa, una llanterna, guants i tapa boques. En l’intent de fugida un d’ells va deixar anar una escarpa enmig del carrer i unes tenalles. Els tres homes, entre els quals un veí de Sant Joan de 39 anys, van quedar detinguts per un delicte de robatori en grau de temptativa. Els altres dos, de 37 i 53 anys, són un veí d'Olot i un home amb domicili desconegut, respectivament.
 
Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar el mateix 24 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.