La UE Cornellà de Pep Caballé perd 1 a 4 amb el Reial Madrid

El ripollès va jugar els 90 minuts en l'històric partit de Copa

Selfie de Pep Caballé a Cornellà
Selfie de Pep Caballé a Cornellà | @pepcaball
30 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 7:22h

La UE Cornellà de Pep Caballé no va poder amb un Reial Madrid que va aconseguir guanyar per 1 a 4. Tot i això, els del Baix Llobregat van fer un partit molt seriós i van aconseguir un momentani empat a un que va fer somniar els més optimistes. El ripollès, a més, va disputar els 90 minuts d'un partit històric.

El Cornellà, un equip que no fa massa anys jugava a Preferent, es va enfrontar amb el Reial Madrid en el partit més important de la història. L'efemèride els va fer canviar de camp i disputar l'anada dels setzens de final de la Copa a l'estadi de l'Espanyol aplegant uns 30.000 aficionats.

L'equip verd, de Segona Divisió B, va sortir molt intens però el Madrid es va avançar ben ràpid gràcies a un Varane que va rematar a plaer un còrner al minut 10. Tot i això, el Cornellà no va baixar els braços i va aconseguir la igualada al minut 19 a través d'un Òscar Muñoz que va aconseguir "el gol de la seva vida". Tanmateix, els del Baix Llobregat no van aconseguir aguantar l'empat fins a la mitja part i, de nou, Varane va tornar a marcar a la sortida d'un còrner. A la represa, Chicharito Hernández i Marcelo van establir l'1 a 4 definitiu.