Cap resultat en la recerca de l'avi desaparegut a Ripoll fa 48 hores

L'ampli operatiu, de moment sense helicòpter, s'ha reiniciat aquest matí | Fins ara se l'ha buscat principalment a la zona del Remei i el Catllar de Ripoll però també a Sant Jaume de Frontanyà | L'home, de 83 anys, va sortir amb el seu gos dilluns al migdia

Arnau Urgell
29 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:52h
Operatiu de recerca per trobar l'avi desaparegut a Ripoll
Operatiu de recerca per trobar l'avi desaparegut a Ripoll | AU

Operatiu de recerca per trobar l'avi desaparegut Foto: Arnau Urgell


A primera hora d'aquest matí s'ha reiniciat la recerca de Josep Pons Cirera, l'avi de 83 anys de Ripoll desaparegut des de dilluns. L'operatiu es continua centrant als barri del Remei i a la muntanya del Catllar. "Es recorrerà a peu de manera intensiva zones que ahir es van recórrer amb cotxe", han explicat fonts dels Bombers. En aquest sentit ahir la rercerca a peu, amb l'ajuda de gossos ensinistrats, es va fer sobretot a l'entorn del Mas Malets, on vivia el desaparegut. A més, ahir també se'l va buscar sense èxit a Sant Jaume de Frontanyà així en ambulatoris i centres hospitalaris de l'entorn.

L'home desaparegut va marxar de casa seva –el mas Malets del barri del Remei- a les dues del migdia del dilluns acompanyat d'un gos. És una activitat que feia cada dia però les alarmes es van disparar cap a mitja tarda quan no va tornar.

Per aquest motiu, cap a quarts d'onze de la nit de mateix dilluns va començar una recerca que es va allargar fins a les quatre de la matinada. L'endemà al matí, amb molts més recursos tècnics i humans, es van reiniciar les tasques que es van allargar fins que es va fer fosc. Hi van participar un helicòpter dels GRAE –que, de moment, avui no s'ha activat-, el grup caní de recerca dels Mossos així com una desena de dotacions terrestres més dels Bombers. A l'operatiu també hi treballen agents dels Mossos d'Esquadra, Policia Local, voluntaris de Protecció Civil i de l'ADF així com veïns de la zona.

Operatiu de recerca per trobar l'avi desaparegut. Foto: Arnau Urgell

 

L'helicòpter dels Bombers, en plena recerca Foto: Arnau Urgell