Continua sense èxit l'operatiu per localitzar l'avi desaparegut a Ripoll

L'home de 83 anys, acompanyat d'un gos, va marxar de casa seva ahir a les dues del migdia | A la recerca, centrada al Remei, hi participen gossos ensinistrats i un helicòpter dels Bombers

Operatiu de recerca per trobar l'avi desaparegut a Ripoll
Operatiu de recerca per trobar l'avi desaparegut a Ripoll | Arnau Urgell
Arnau Urgell
28 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:27h

Operatiu de recerca per trobar l'avi desaparegut. Foto: Arnau Urgell


Continua sense èxit l'operatiu de recerca que busca des de dilluns a la nit un home de 83 anys desaparegut a Ripoll. Es tracta de Josep Pons Cirera que va marxar de casa seva –el mas Malets del barri del Remei- a les dues del migdia acompanyat d'un gos. És una activitat que feia cada dia però les alarmes es van disparar cap a mitja tarda quan no va tornar.

Per aquest motiu, fins a les quatre de la matinada, dotacions de diversos cossos d'emergència en van iniciar la recerca sense resultat. Aquest matí a primera hora s'han reiniciat a l'entorn de la masia on viu l'home, un bosc així com les pistes forestals del barri del Remei de Ripoll. Hi participen un helicòpter dels GRAE, el grup caní de recerca dels Mossos així com una desena de dotacions terrestres més dels Bombers. A l'operatiu també hi treballen agents dels Mossos d'Esquadra, Policia Local, voluntaris de Protecció Civil així com veïns de la zona.

La recerca es distribueix en petits grups –sovint acompanyats de veïns- formats per membres dels diversos cossos d'emergència. A l'entorn de la casa –on hi ha prats i algun bosquet- es fa caminant i amb els gossos. Més lluny s'utilitzen els cotxes tot terreny mentre que l'helicòpter ha estat rastrejant a baixa altura paratges com l'entorn de la carretera i la riera de les Llosses així com la muntanya del Catllar. L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, també ha participat a la recerca com a membre de Protecció Civil i ha explicat que la direcció de l'operatiu no necessita voluntaris però que s'està integrant els veïns pel coneixement de la zona.
 

L'helicòpter dels Bombers, en plena recerca Foto: Arnau Urgell