L'Abadessenc guanya de penal al minut 89 i fa un salt a la classificació

El Camprodon perd el liderat en caure amb el Guíxols (2-1)

27 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:05h
Jornada rodona per l'Abadessenc. L'equip de Toni García va superar el Besalú in extremis (2-1) i va fer un salt en la classificació ja que cinc dels seus rivals directes van perdre o van empatar. Un dels que va caure va ser un Camprodon que en perdre amb el Guíxols per 2 a 1 va deixar de ser líder del grup 1 de Segona Catalana.

L'Abadessenc va necessitar un penal al minut 89 –transformat per Oriol Ramos- per derrotar el Besalú. Tres punts d'or per passar a ser el segon classificat, a només un punt del Guíxols, el nou líder. El gol de la victòria va arribar en una segona part on el marcador no s'havia mogut després de l'empat amb el qual es va arribar al descans: primer es van avançar els locals –Guillem Pajares al 33- però abans de la mitja part va arribar la igualada –Marc Parés al 43-.

El Camprodon, per la seva banda, no va poder defensar la condició de líder al camp del Guíxols. Els empordanesos es van avançar amb dos gols de Gerard Garrido (minut 19) i Manuel Matias (minut 48). En la recta final Gerard Capdevila va retallar diferències transformant un penal al minut 82 però el marcador ja no es va moure més. La derrota deixa els camprodonins amb 15 punts, un menys que el líder i els mateixos que l'Abadessenc. En aquesta mateixa jornada també van perdre el Base Roses i el Breda mentre que van empatar el Llagostera B i el Roses, quatre equips també situats a la part alta de la classificació.