El fiscal demana 14 anys de presó al veí de Camprodon que en va apunyalar un altre

La víctima va estar vuit dies hospitalitzada i va necessitar 53 dies per recuperar-se

Redacció
22 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 7:30h
La Fiscalia demana 14 anys de presó per a Jorge Enrique CS, el veí de Camprodon que en va apunyalar un altre al cèntric carrer de Sant Roc, a tocar de la plaça de la Vila, segons publica El Punt Avui. Els fets van succeir el passat 28 de desembre i van acabar amb la víctima hospitalitzada i l'agressor empresonat de manera provisional.

Els fets van succeir a la tarda a l'exterior del Bar Metro de Camprodon -on l'acusat treballava-. Va sortir a fora i en veure la víctima li va clavar dues vegades un ganivet d'uns 15 centímetres just a sota el pit sense dir-li res prèviament. Tal com va publicar ElRipollès.info, la ràpida actuació del vigilant local de Camprodon va evitar que la situació s'agreugés i va aconseguir retenir-lo abans de la detenció definitiva per part dels Mossos d'Esquadra.

La víctima, un veí de Camprodon de 24 anys, va estar hospitalitzada vuit dies al Trueta de Girona i va necessitar 53 dies per recuperar-se. El fiscal, a banda de 14 anys de presó per un presumpte delicte d'assassinat en grau de temptativa, sol·licita que es prohibeixi a l'acusat comunicar-se o apropar-se a menys de 500 metres del denunciant durant un termini de 20 anys. A més, demana una indemnització de 2.631 euros per les ferides que va rebre i amb 9.300 per les seqüeles. El judici se celebrarà el proper 28 d'octubre, a la secció quarta de l'Audiència de Girona.