Curs teòric i pràctic de fotografia a Sant Joan de les Abadesses

L'activitat, amb quatre sessions, es farà del 4 al 25 de novembre

Redacció
21 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:02h
Fer bones fotografies és molt més difícil del què sembla. Per intentar aconseguir-ho, el fotògraf osonenc David Fajula ofereix un curs teòric i pràctic organitzat per l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. La formació es farà en quatre sessions entre el 4 i el 25 de novembre

L'activitat s'estructura de tal manera que pràcticament en cada sessió es facin fotografies. La pràctica (preferiblement amb la càmera pròpia de l’alumne) és fonamental en aquest curs. Els alumnes coneixeran les eines, el seu transport, la utilització de la càmera i els accessoris necessaris així com la veritable matèria primera de la fotografia, la llum. Es podrà veure de manera pràctica els fonaments necessaris per saber com fotografiar cada situació segons les visualitzacions, sovint, il·lustrades amb imatges dels grans fotògrafs dels segles XX i XXI.

El curs té un preu de 30 euros i consta de quatre sessions –els dimarts 4, 11, 18 i 25 de novembre- de 19.30 a 21. S'impartirà al centre cívic el Palmàs i les inscripcions es poden fer presencialment en aquest equipament, per telèfon al 972 722 357 o per correu electrònic.
 

Més informació del curs de fotografia a Sant Joan de les Abadesses