El director general de Joventut beneeix la nova Oficina Jove del Ripollès

Redacció
20 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 17:36h
Inauguració de l'Oficina Jove
Inauguració de l'Oficina Jove | CCR

Antoni Reig, director general de Joventut, va ser l'encarregat divendres de beneir, conjuntament amb les autoritats locals i comarcals, la nova Oficina Jove del Ripollès. Un projecte, amb una persona que el dinamitzarà, que inclou tot l’equip tècnic de l’actual servei comarcal de Joventut del Ripollès (cinc tècniques de joventut: comarcal, de Ripoll, de Sant Joan de els Abadesses, de la Vall del Ter i de la Vall del Freser) i que està físicament ubicat al casal de joves el Galliner de Ripoll, a l'antiga biblioteca Lambert Mata.

L'Oficina Jove té com a objectiu ser un punt d’informació i atenció juvenil, de detecció de les necessitats dels joves i de promoció del procés d’emancipació a partir dels eixos de salut, mobilitat, participació, cultura i instal·lacions juvenils, formació i educació, ocupació i treball i habitatge, i amb tots els agents educatius i socials del territori, és a dir, creant xarxa. Estarà obert els dimecres i dissabtes al matí, de 9.30 a 13.30, i dimarts, dimecres, dijous i divendres a les tardes, de 16 a 20.

Les activitats que ja té previstes l’Oficina Jove del Ripollès fins el desembre i que es preveu que tinguin continuïtat el 2015, són la “Tarda jove de sexualitat” (els dijous), la “Tarda jove d’alimentació” (els dimecres), tècniques d’estudi (els dijous), orientació laboral i dinàmiques per explicar els serveis dels punts joves als centres educatius de la comarca. Precisament aquest dimecres al migdia Marc Grifell, conseller i regidor de Joventut, presentarà l'agenda del servei.