La Devesa dels Bous de Camprodon es reforça per la lliga de horseball

La Devesa dels Bous 2014-2015
La Devesa dels Bous 2014-2015
Redacció
15 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:57h

El Club la Devesa dels Bous de Camprodon començarà aquest cap de setmana la seva segona participació a la Lliga Catalana de Horseball. Enguany ho farà en categoria sub16 i per afrontar el salt de nivell s'ha reforçat amb tres jugadors provinents del Club Horseball Garrotxa.

Entrenats pel garrotxí Marià Clavell, recentment proclamat campió d'Europa, la Devesa dels Bous estarà format per Marian amb Trompe, Marta amb Moi, Clàudia amb Roi, Sandra amb Abril, Aina amb Breed i Mallol amb Ràtzia.

El club va arrencar fa un any a la plana de Creixenturri de Camprodon. En aquest espai van adequar un espai per poder entrenar i preparar tant els genets com els cavalls per a la competició. Les instal·lacions disposen d'un camp de quatre hectàrees, on els cavalls viuen en semillibertat, i una pista de doma 40 per 20 metres on cada dissabte al matí poden entrenar.

El horseball o bàsquet a cavall és un esport que enfronta dos equips formats per quatre jugadors, amb els seus respectius cavalls o eugues. L'objecte del joc és fer el màxim de cistelles al camp de l'equip contrari mitjançant una pilota de 65 centímetres de diàmetre amb sis nanses de cuir.