L'Abadessenc goleja el Can Gibert (4-1) i puja fins a la segona posició

El Camprodon perd a Breda (2-1) i deixa de ser líder de Segona

13 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:03h
L'Abadessenc ha superat la petita sotragada de dos partits seguits perdent. Aquest dissabte va golejar el Can Gibert per 4 a 1 i, després de dues victòries consecutives, ha pujat al segon lloc de Segona Catalana. El Camprodon, que era líder, va perdre amb el Breda (2-1) i ha caigut a la tercera posició amb els mateixos punts que els homes de Toni García.

Els santjoanins van deixar el partit sentenciat a la mitja part. Els dos primers gols van caure abans de la mitja hora de joc: primer va marcar Aleix Contreras (minut 22) mentre que Edgar Garcia-Marron va marcar el segon al 28. Abans del descans, al minut 41, Javier Pérez marcava el tercer pels locals. Tot just començar la segona, Aleix Contreras ampliava la golejada amb el 4 a 0 davant d'un Can Gibert –que portava tres victòries consecutives- que no va poder marcar el gol de l'honor fins al minut 88.

Pitjor li van anar les coses a un Camprodon que no va saber defensar la condició de líder al camp del Breda. Els de la Selva van marcar dos gols en vint minuts –primer Rubén Pérez i després Amadou Mballo- mentre que Jordi Darné va retallar diferències al 34. El 2 a 1 ja no es va moure i va suposar que el Breda pogués sumar 11 punts, un menys que el Camprodon i l'Abadessenc.

A Tercera Catalana el CF Ripoll va derrotar el Viloví per 2 a 0 en la segona victòria de la temporada en sis partits. Suma vuit punts i ocupa la desena posició, a cinc de la plaça de promoció. En un altre grup, la derrota del Campdevànol amb el Pradenc (2-1) els deixa dotzens amb sis punts.