Victòria de l'EFS Ripoll en un partit vibrant (5-4)

El Vilafant va estar a punt d'empatar tot i perdre per 5 a 2

13 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:28h
L'EFS Ripoll va aconseguir la segona victòria de la temporada en un partit molt intens contra el Vilafant. Els ripollesos van acabar guanyant per 5 a 4 en un matx que es va haver de disputar al pavelló de la carretera de Barcelona per les reparacions que s'estan fent al de l'Avellaneda.

El matx va començar amb un gol en pròpia porteria dels empordanesos. L'1 a 0 es va mantenir fins a la mitja part mentre que l'empat no va arribar fins a la represa. El partit semblava sentenciat tant amb el 3 a 1 com amb el 5 a 2 però el Vilafant no es va donar mai per vençut. De fet, el 5 a 4 a un minut del final va donar esperances als visitants d'acabar empatant un partit que finalment va ser pels ripollesos.

D'aquesta manera, l'EFS Ripoll ha sumat set punts de nou possibles. Hi ha quatre equips més amb els mateixos punts malgrat que tres –la Garriga, Esplais i Santa Eulàlia- han jugat un partit més.