Ensenyament licitarà en breu la nova escola de Campdevànol

El tràmit, que es concretarà els propers dies, anticipa l'adjudicació d'unes obres que s'iniciaran a inicis d'any

Redacció
10 d'octubre del 2014
Actualitzat el 16 d'octubre a les 7:43h
L'escola es construirà al solar de can Ribalaigua
L'escola es construirà al solar de can Ribalaigua | AU

L'escola es construirà al solar de can Ribalaigua. Foto: Arnau Urgell
 

El Departament d'Ensenyament licitarà en breu la nova escola de Campdevànol. Així ho va anunciar el director general de Centres Públics, Antoni Llobet, en una visita recent al municipi. El tràmit es farà “en els propers dies”, segons ha explicat l'alcalde Joan Manso a aquest mitjà, i anticipa l'adjudicació d'unes obres que començaran a principis de 2015.

Llobet va estar acompanyat a Campdevànol d'Albert Bayot, director territorial d'Ensenyament a Girona que es van reunir amb l'alcalde i la regidora Dolors Costa. Els van comunicar que el projecte ja ha estat finalitzat i entregat a la conselleria i que la licitació és imminent.

Entre la publicació de la licitació al DOGC i la posterior adjudicació acostumen a passar tres mesos, segons Manso. Per tot plegat les obres s'espera que comencin a inicis de 2015. Cal recordar que les previsions passaven per iniciar-les a “finals de 2014 o inicis de 2015”. El projecte compta amb una dotació inicial de 214.000 euros als pressupostos d'enguany per fer possible l'inici de les obres al solar de can Ribalaigua.