Uns lladres s'enduen 31.000 euros en begudes d'una empresa de Sant Joan de les Abadesses

L'assalt, la nit de dimarts a dimecres, és molt similar al que va patir fa dos mesos una empresa de Vidreres

Redacció
06 d'octubre del 2014
Actualitzat el 13 d'octubre a les 8:03h
Uns lladres van assaltar la nit de dimarts a dimecres passat una empresa de begudes de Sant Joan de les Abadesses, segons publica El Punt Avui. Es van endur un botí de 31.000 euros, a més d'una furgoneta per transport el material, de Begudes Murillo, al polígon de la Coromina del Bac, a tocar de la N-260.

Els lladres, segons explica El Punt Avui, van intentar accedir primer a la nau a través del sostre, però no ho van aconseguir. Llavors van forçar una finestra i, un cop van ser dins, van seleccionar el material que els va interessar i van carregar-lo en una furgoneta de l'empresa que hi havia a l'interior. Es dóna la circumstància que el modus operandi recorda a un assalt que va patir fa dos mesos una empresa de Vidreres. En el cas de Sant Joan també van seleccionar els licors de gamma alta i vins i caves de més qualitat i, en canvi, van rebutjar licors dolços tipus Anís del Mono, ratafia o Calisay, que no es van endur, tot i tenir-los a l'abast.

La furgoneta sostreta, segons el rotatiu gironí, és una Renault Masters, amb matrícula 3136DCY, amb la retolació M2 Grup URG. En aquest sentit els propietaris han demanat la col·laboració ciutadana per si algú la veu. Tot apunta que els lladres van utilitzar un segon vehicle per poder-se endur la gran quantitat de caixes que van robar.