El Camprodon derrota el Quart (2-1) i ja és líder de Segona Catalana

L'Abadessenc marca al minut 88 el gol de la victòria contra l'Aro

06 d'octubre del 2014
La UE Camprodon va derrotar el Quart per 2 a 1 i ja és líder de Segona Catalana. La victòria, la quarta en cinc partits, no va ser fàcil ja que fins al minut 69 els gironins guanyaven. L'Abadessenc, per la seva banda, no va aconseguir la victòria contra l'Aro (2-3) fins al minut 88.

A Camprodon el Quart es va avançar a la primera part gràcies a un gol de Noè Padrós (minut 36). A la mitja part es va arribar amb un 0-1 en un marcador que no es va moure fins a entrada la segona part. Els homes de Manel Puigverd van aconseguir la remuntada en tan sols sis minuts. Primer va ser Sergi Vílchez (minut 69) i després Jordi Darné (minut 75) els que van marcar els gols locals.

La victòria permet al Camprodon sumar 12 punts i ser líders en solitaris. Han avançat a la classificació un Base Roses que va perdre amb el Llagostera B i s'ha quedat amb 10 punts, els mateixos que el Guíxols. L'Abadessenc, per la seva banda és quart amb nou punts, juntament amb tres equips més. Els santjoanins van sumar els tres punts un partit amb moltes alternatives. Al minut 1 s'avançava Emilio Román pels empordanesos però a la mitja part el marcador era d'1 a 2 amb gols de Javier Pérez i Aleix Contreras. Tot i que a la represa va empatar Jose Guerror, a dos minuts pel xiulet final Jaume Francolí va aconseguir la victòria.