Restablert el trànsit de trens entre la Garriga i les Franqueses

Els retards arriben als 30 minuts | Dimecres a la nit una baixada de tensió va obligar a evacuar 50 passatgers entre Ripoll i Torelló

Redacció
02 d'octubre del 2014
La circulació de trens a la línia 3 de Rodalies ha quedat interrompuda entre la Garriga i les Franqueses per l'atropellament d'una persona. El sinistre ha passat a les 07:37 hores i el trànsit s'ha restablert uns minuts més tard. A hores d'ara, la línia registra retards de 30 minuts.

Rodalies ha gestionat un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Les Franqueses i La Garriga.

Cinquanta passatgers evacuats

La incidència d'aquest dijous se suma a una avaria que es va produir dimecres al vespre. Una baixada de tensió va afectar la línia entre Torelló i Ripoll i va obligar a tallar el trànsit de trens en aquest tram i a posar un servei alternatiu d’autobús.

Un comboi procedent de la Tor de Carol va quedar enganxat al mig del tram i la cinquantena de passatgers que transportava van haver de ser evacuats pels Bombers de la Generalitat i la Policia Local.

Els tècnics han solucionat l’avaria al llarg d’aquesta nit i a primera hora del matí els trens ja circulaven amb normalitat en aquest tram.
 

La situació de la xarxa ferroviària, en directe