L'HC Ripoll tampoc falla a Tordera (2-4)

Els homes de Dani Viñas sumen la segona victòria en dos partits

29 de setembre del 2014
L'HC Ripoll tampoc va fallar aquest cap de setmana a la pista del Tordera B. Els homes de Dani Viñas van guanyar per 2 a 4 tot i que a la mitja part perdien per 2 a 0. El triomf suposa sumar dues victòries en dos partits.

El filial del Tordera es va avançar en el marcador en el primer temps amb dos gols que refrendaven el seu major domini del partit. El Ripoll va errar dos penals, i va perdonar diverses ocasions que haurien pogut servir per inaugurar el seu marcador.

Al segon temps l'equip de Dani Viñas va sortir més entonat, i va esmerçar les errades del primer. Jeremi va fer pujar el primer gol ripollès, i Ferrer va empatar a dos. Altre cop Ferrer va posar per primera vegada l'equip visitant per davant en el marcador. Vergés a manca de sis minuts va fer el 2 a 4 definitiu. Al temps restant el Todera va fallar un penal i el Ripoll va salvar els tres punts gràcies a uns vint-i-cinc darrers minuts de molt bon joc.