L'HC Ripoll arrenca la lliga amb un clar triomf sobre el Folgueroles

Jeremi Rodríguez, amb quatre gols, protagonista del 7 a 3

22 de setembre del 2014
L'HC Ripoll ha començat la lliga de Primera Catalana amb victòria. Aquest cap de setmana va derrotar el Folgueroles per 7 a 3 en un partit on els osonencs van plantar cara fins al darrera tram.

L'equip ripollès va encarrilar bé l'enfrontament amb dos gols pràcticament consecutius de Jeremi Rodríguez i Vergés, que en només tres minuts van donar un avantatge franc als locals. A més Sabata va disposar d'un penal que no va transformar i que podria haver aixemplant el resultat. En canvi el Folgueroles va marcar el seu primer gol de penal i posteriorment l'exripollès Joan Torrents va concretar una bona jugada que empatava el partit.

Jeremi (minuts 16 i 19) va tornar a donar aventatge als ripollesos, que al descans dominaven 4 a 2. A la represa el jove Carlon va desviar a dins de la porteria rival un xut d'Arxé (minut 28) fent el cinquè pel Ripoll. Després d'un pal de Sabata l'equip osonenc va tornar a reduïr l'aventatge (minut 32). Van ser els moments on el Folgueroles va creure en les seves possibilitats i amb nou faltes comeses pels locals va posar setge a la porteria de Moi Adam, sobretot amb xuts llunyans.

Sabata amb un potent xut va acabar amb aquesta angoixa marcant el 6 a 3 (minut 43). Un minut més tard el golejador del partit Jeremi no va transformar una falta directa, però en canvi a manca de dos minuts va fer el 7 a 3 definitiu, sumant el seu quart gol. Sabata encara hauria pogut ampliar la victòria en cas d'haver marcat una altra falta directa (minut 49) però va enviar la pilota al travesser.