Camprodon homenatja una veïna centenària

Vicenta Navio Campos, amb cinc fills, nou néts i 13 besnéts, va rebre la Medalla Centenària

Redacció
22 de setembre del 2014
Homenatge a la centenària Vicenta Navio.
Homenatge a la centenària Vicenta Navio.
Homenatge a la centenària Vicenta Navio. Ajuntament de Camprodon

Camprodon va homenatjar divendres una veïna centenària del municipi. Vicenta Navio Campos va fer el passat 2 de setembre els cent anys. Nascuda a Villarodrigo (Jaén) l’any 1914, va establir-se a Camprodon el 1958 per recomanació d’un familiar que va venir-hi a fer el servei militar i va veure oportunitats laborals per la seva família.

Vicenta Navio és mare de cinc fills, àvia de nou néts i besàvia de 13 besnéts. Es troba molt bé de salut i fins avui es vesteix tota sola. Els fills expliquen que encara cuina per tota la família. Actualment viu a casa seva, amb la companyia d’una cuidadora, i l’atenció dels seus fills i familiars.

Per commemorar el centenari el Departament de Benestar Social de la Generalitat, a través de la seva directora territorial Montserrat Roura i Massaneda, ha fet entrega a Vicenta Navio de la Medalla Centenària. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent. L'alcalde de Camprodon, Esteve Pujol, ha entregat un ram de flors en representació del consistori.