Mor Joan Rivera, regidor de Campdevànol

L'edil del grup socialista, que formava part de l'Ajuntament des del 2007, tenia 63 anys

Redacció
12 de setembre del 2014
Joan Rivera era regidor de Campdevànol des del 2007
Joan Rivera era regidor de Campdevànol des del 2007 | AU
Joan Rivera era regidor de Campdevànol des del 2007. Foto: Arnau Urgell

Joan Rivera, regidor de Campdevànol, va morir aquest dijous als 63 anys d'edat. Formava part del consistori campdevanolenc des del 2007 i en la passada legislatura també va ser conseller del Consell Comarcal.

Rivera, nascut a Albacete, va entrar a la política municipal com a número 3 del PSC en les eleccions del 2007. Tanmateix, la renúncia com a regidor de Jamal Moussalam poques setmanes després de constituir-se el consistori el va convertir en la mà dreta de l'alcaldessa Núria López. Al llarg de la legislatura va ser regidor de Serveis i Manteniment, Desenvolupament Econòmic i Recursos Humans i, en el tram final, també es va convertir en segon tinent d'alcalde i regidor d'Esports. Després de les municipals de 2011, on va ser el número 2 de la llista socialista, va exercir com a regidor de l'oposició.

La notícia de la mort de Rivera va arribar en plena celebració de l'acte institucional de la Diada Nacional. L'enterrament serà aquest mateix divendres i no es farà cap cerimònia, segons la informació facilitada per Altima-Pompes Fúnebres del Ripollès.


s