Brice Delsoullier repeteix triomf a la Cursa de la Marrana

El corredor basc s'imposa a Vallter en una prova de 26 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.600 metres | El santjoaní Eric Moya, tercer classificat mentre que Maria Illa guanya en dones

Brice Delsoullier ha repetit triomf a Vallter
Brice Delsoullier ha repetit triomf a Vallter | JM Montaner
Redacció
07 de setembre del 2014
Brice Delsoullier ha repetit victòria a la Cursa de la Marrana. Foto: Josep Maria Montaner

Brice Delsoullier ha revalidat la victòria a la Cursa de la Marrana que aquest diumenge celebrava la seva tercera edició amb més de 300 atletes. El podi masculí l'han completat Jonatan Cuesta i el santjoaní Eric Moya, de l'equip BestTrail, i que aquest estiu suma un nou podi després d'haver estat tercer a la Marató del Montcalm

En categoria femenina la victòria ha estat per Maria Illa. Laura Balet, guanyadora de l'any passat, ha estat líder durant part del recorregut però finalmetn ha acabat tercera. Patrícia Torrea ha completat el podi amb la segona posició.

Amb sortida i arribada a l'estació de Vallter, la cursa afrontava un desnivell positiu de 1.600 metres en 26 quilòmetres sense baixar de la cota 2.050. El recorregut passava per punts com el Pic de la Dona, el pic de Bacivers, el Bastiments, Pic de l'Infern, el coll de la Marran i el refugi d'Ulldeter.

El Centre Excursionista Madteam ha organitzat una prova que en la dues primeres edicions van guanyar el nord-català Michel Rabat i el basc Brice Delsoullier en homes, i Alba Segura i Laura Balet, en dones.

Desloullier no permet la sorpresa

Brice Delsoullier era el gran favorit no només per haver guanyat l'any passat sinó per ser un atleta de nivell que aquest estiu havia guanyat una cursa prestigiosa com la Comapedrosa Skyrace. Ell ha marcat el ritme des de l'inici i ràpidament s'ha format un grup de quatre corredors. El corredor d'Iparralde ha pogut marxar en solitari –ha acabat amb un temps de 2:37:50- i per darrera només l'han intentat seguir a distància Jonatan Cuesta i Eric Moya. En el darrer avituallament, al pic de l'Infern, han arribat junts però Cuesta ha sortit abans i Moya no l'ha pogut atrapar (2:40:42 i 2:44:26) mentre per darrera notava l'alè de l'osonenc Xevi Vidal (2:46:09). El millor corredor de la Vall de Camprodon ha estat Crisant Romans, cinquè amb un temps de 2:55:08.

Més de 300 atletes han pres part a la Cursa de la Marrana. Foto: Josep Maria Montaner

Maria Illa, guanyadora de la Cursa de la Marrana. Foto: Josep Maria Montaner