Tres-cents participants a la tercera Cursa de la Marrana

La prova de Vallter afronta un desnivell positiu de 1.600 metres en 26 quilòmetres | També es disputa la Vertical Jou i la Cursa del coll d'Ares

La Cursa de la Marrana compleix la tercera edició
La Cursa de la Marrana compleix la tercera edició | CE Madteam
Redacció
05 de setembre del 2014
La Cursa de la Marrana compleix la tercera edició. Foto: CE Madteam

La Cursa de la Marrana complirà aquest diumenge la seva tercera edició. Ho farà amb 300 inscrits –el doble que la primera disputada el 2012- i amb un recorregut d'alta muntanya a l'entorn de l'estació de Vallter. Amb sortida i arribada a l'estació de Vallter, afronta un desnivell positiu de 1.600 metres en 26 quilòmetres sense baixar de la cota 2.050. El recorregut passa per punts com el Pic de la Dona, el pic de Bacivers, el Bastiments, Pic de l'Infern, el coll de la Marran i el refugi d'Ulldeter.

El Centre Excursionista Madteam organitza una cursa que en la dues primeres edicions van guanyar el nord-català Michel Rabat i el basc Brice Delsoullier en homes, i Alba Segura i Laura Balet, en dones. Malgrat que no es descarta algun ruixat, no es repetirà la situació del 2012 quan una intensa nevada va sorprendre els corredors.

La tercera edició es disputarà diumenge a partir de les nou del matí en un cap de setmana on es disputaran dues curses més al Ripollès: la Vertical Jou dissabte a Ogassa i la Cursa del coll d'Ares diumenge amb sortida a Camprodon i arribada a Prats de Molló.