La caiguda d'un llamp al centre de Camprodon deixa diverses incidències

Va passar divendres a mig matí espatllant mòdems, telefonia i aparells electrònics | Les tempestes, que també es van repetir dissabte, desapareixen i la setmana serà plàcida

Redacció
01 de setembre del 2014
La caiguda d'un llamp al centre de Camprodon va provocar divendres diverses incidències. La descàrrega es va produir, segons fonts consultades per aquest mitjà, a la plaça Doctor Robert. Tanmateix, com assenyala un comunicat de l'Ajuntament, “el fort tro, la llum del llamp i les espurnes es van veure i sentir a diversos punts del municipi, fet que fa difícil poder precisar amb exactitud el lloc de l'impacte”.

Ràpidament van transcendir afectacions en mòdems, Internet, telefonia i aparells electrònics i elèctrics de molts veïns. Uns efectes de la descàrrega del llamp que també es van produir als serveis municipals que ràpidament es van posar en marxa per restablir-ne el funcionament.

Les tempestes de divendres al matí es van repetir el mateix dia a la tarda així com dissabte. Una situació molt freqüent aquest estiu –un dels més frescos i plujosos del segle- però que, en principi, no es produirà ni avui ni els propers dies en una setmana plàcida. Les màximes seran altes, a l'entorn dels 29 ºC, i l'estabilitat s'allargarà, com a mínim, fins al dijous.