Sanjosex tancarà el quinzè Festival de Música de la Vall de Camprodon

S'han esgotat les entrades pel concert de cloenda del diumenge a Molló

Redacció
23 d'agost del 2014
576_1397290197DSC_0489-AlexFalco
576_1397290197DSC_0489-AlexFalco | Àlex Falcó
Sanjosex presentant el seu disc 'Festival' a la sala NauB1 de Granollers l'abril passat. Foto: Àlex Falcó

Sanjosex tanca aquest diumenge amb un concert a la sala de ball de Molló el quinzè Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC). El grup de la Bisbal, capitanejat per Carles Sanjosé, hi presentarà les cançons del seu darrer disc Festival, que està estrenant arreu del país aquest estiu. El concert serà la presentació del disc al Ripollès. Aquest dimecres s'havien esgotat les entrades anticipades pel concert que començarà a les 7 de la tarda.

Per aquest concert, Sanjosex combinarà les cançons d'aquest últim disc amb temes d'àlbums anteriors com Al marge del camí, Temps i rellotge i Viva! i on el públic esperarà cançons i singles del seu darrer treball com No hi ha mirades amb altres clàssics de la seva discografia com Animal salvatge, Futur Incert o Et menjaria a petons. Al concert, Carles Sanjosé estarà acompanyat per Miquel Sospedra (baix i veus) i Pep Mula (baix i veus).

Un mes d'activitat musical

Així, diumenge el Festival tancarà una intensa activitat musical que s'ha repartit aquest agost per Llanars, Setcases, Vilallonga de Ter i Molló. El 2 d'agost, Albert Bello Trio i Gatgipsyjazz van obrir l'activitat amb concerts de presentació que es van realitzar en carrers i places d'aquests municipis. Posteriorment el festival ha acollit les actuacions de Joan Dausà (10 d'agost a Llanars), Gemma Humet i Toni Xuclà (15 d'agost) i El Petit de Cal Eril (17 d'agost).

El Festival és promogut per la Mancomunitat de la Vall de Camprodon amb el suport dels ajuntaments de Setcases, Molló, Llanars i Vilallonga de Ter. Aquesta és la quarta edició des que el Festival va decidir obrir una nova etapa amb una línia musical que augmentés el ventall del seu públic. El FMVC també compta amb el suport del Consell Comarcal del Ripollès, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.