Toni Xuclà i Gemma Humet fan vibrar l'església de Sant Miquel al FMVC

El duet omple l'església de Setcases en el segon concert del Festival de Música de la Vall de Camprodon | El públic s'ha aixecat eufòric al final del concert amb nombrosos aplaudiments

Toni Xuclà i Gemma Humet al concert del FMVC
Toni Xuclà i Gemma Humet al concert del FMVC | FMVC
Redacció
16 d'agost del 2014
Toni Xuclà i Gemma Humet al concert del FMVC Foto: FMVC

El duet format pel reconegut guitarrista i compositor Toni Xuclà i la jove vocalista Gemma Humet han fet vibrar aquest divendres els assistents del segon concert del Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC) que s'ha celebrat a Setcases. 
 
En un espectacle ple de sensibilitat, segons els organitzadors, i en un entorn perfecte de sonoritat i retaule barroc, els dos artistes han fet gaudir el públic que, finalment ha acabat dret aplaudint. Xuclà i Humet han interpretat versos de poetes com Carles Riba, Pere Quart o Salvador Espriu, i han aconseguit una connexió màgica i còmplice amb el públic, en una eslgésia que ha acabat fent-se petita.
 
El Petit de Cal Eril actuarà diumenge
 
Diumenge 17 d'agost tindrà lloc el tercer concert del Festival, amb l'actuació a Vilallonga de Ter de Joan Pons, l'home orquestra de Guissona que respon al nom artístic del Petit de Cal Eril. Aquest, presentarà les cançons del seu discLa figura del buit (Bankrobber, 2013), un treball ambientat en elsoul i replet de saxofons, trompetes i trombons, que mostraran la seva llibertat creativa. 
 
El concert al FMVC del Petit de Cal Eril serà la presentació del seu disc al Ripollès i un dels pocs concerts d'aquest estiu a les comarques gironines. El seu anterior treball, I les sargantanes al vol  (Bankrobber, 2009) va consolidar aquest artista com a proposta ideal i de gran nivell per al festival.