Joan Dausà: «Me'n vaig molt content»

El músic, actor i presentador considera que va aconseguir una gran "connexió" amb el públic

Redacció
16 d'agost del 2014
Joan Dausà al concert del FMVC
Joan Dausà al concert del FMVC

Bones vibracions del cantant i compositor Joan Dausà al Festival de Música de la Vall de Comprodon (FMVC). Segons va explicar després del concert, l'espai i el públic van generar una "trobada molt propera", el que va permetre una gran "connexió" a l'hora de cantar i que la gent s'hi sumés. 
En una entrevista a la valldecamprodontv, Dausà va afirmar que se n'anava "molt content" del Ripollès, i d'haver pogut tocar en un festival tant especial i en un espai històric. 

Per la seva banda, el director artístic del FMVC, Francesc Viladiu, també es va mostrar satisfet de l'aforament i de l'inici del festival. En aquest sentit, va declarar que continuaran treballant per portar propostes de qualitat com aquestes a la comarca. 

Al festival, Dausà va exhaurir les més de 200 entrades que hi havia disponibles, en un concert "intimista i especial", segons els organitzadors. El concert va durar més d'una hora i es van intercalar cançons dels seus discs 'Jo mai mai' i 'On seràs demà?', amb la banda sonora de la pel·lícula 'Barcelona Nit d'Estiu'.