Sorteig d'entrades per als concerts del Festival de la Vall de Camprodon

Dues entrades dobles pel recital de Joan Dausà i dues entrades dobles més per Gemma Humet i Toni Xucà

Redacció
30 de juliol del 2014
Amb l'agost arriba la quinzena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon. ElRipollès.info sorteja dues entrades dobles per dos dels concerts del certamen: concretament el de Joan Dausà (10 d'agost) i el de Gemma Humet i Toni Xuclà (15 d'agost).

Joan Dausà serà l'encarregat d'obrir el festival el diumenge 10 d'agost amb un concert a la Sala de Ball de Llanars. L'actor, presentador i músic hi presentarà, a veu i piano, el seu segon disc On seràs demà? (Cameo/Right Here Right Now, 2014). Dausà s'ha aconseguit fer un nom en el panorama musical gràcies a la bona acollida del seu primer disc Jo mai mai i la banda sonora de la pel·lícula Barcelona, nit d'estiu.

El divendres 15 d'agost, el festival es traslladarà a l'església de Sant Miquel de Setcases on s'hi podrà escoltar la prometedora veu de Gemma Humet acompanyada de la guitarra del compositor Toni Xuclà. Aquest espectacle, nascut en el marc de l'Any Espriu, s'hi musiquen versos de poetes com Bartomeu Roselló-Porcel, Carles Riba, Pere Quart o el mateix Espriu.

Normes del concurs
 
- Per participar al sorteig de les entrades del Festival de Música de la Vall de Camprodon cal inscriure el nom i cognoms, correu electrònic i telèfon al formulari superior. També indicar si es vol optar a entrades d'un concert o dels dos.
 
- Cada participant optarà només una vegada a les entrades sortejades.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 5 d'agost a les 23.00.
 
- Un cop fet el sorteig, ElRipollès.info contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, a qui es demanarà un DNI de contacte. Si en un termini de 12 hores no es respon al contacte, es perdrà el dret a gaudir de les entrades i es contactarà amb d'altres participants.
 
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dimecres 6 d'agost a la tarda.
 
- Els guanyadors hauran de facilitar el seu DNI i a través del correu electrònic se'ls comunicarà com han de recollir les entrades.
 
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de ElRipollès.info. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.