Marc Carós, segon al Trail Catllaràs

L'atleta de Ripoll es va quedar a 27 segons de reeditar la victòria

Marc Carós, en plena cursa, acompanyat de Sergi Masip i Marc Pérez.
Marc Carós, en plena cursa, acompanyat de Sergi Masip i Marc Pérez. | Rastres Fotografia
28 de juliol del 2014
Marc Carós, en plena cursa, acompanyat de Sergi Masip i Marc Pérez. Foto: Rastres Fotografia

Marc Carós es va quedar dissabte a només 27 segons de reeditar la victòria al Trail Catllaràs. L'atleta de l'Esportiu Ripoll va ser finalment segon en una prova de 27 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu disputada a l'entorn de la Pobla de Lillet, al Berguedà. La cursa, que també tenia un recorregut de 55 quilòmetres, va aplegar un total de 800 participants.

El triomf va ser pel barceloní Sergi Masip que va disputar bona part de la cursa en un grupet on també hi anaven Carós i el jove local. Marc Pérez. A la darrera pujada, a set quilòmetres de meta, el guanyador va poder marxar en solitari però en la baixada a la Pobla Carós va estar a punt d'atrapar-lo. Finalment, Masip va completar els 27 quilòmetres amb un temps de 2:46:45 mentre que el corredor ripollès ho va fer amb 2:47:12 i el berguedà amb 2:49:44. El també ripollès Dani Erena va ser finalment quart.

Tota la informació del Trail Catllaràs a NacióMuntanya

Fotos del Trail Catllaràs (Rastres Fotografia)

Fotos del Trail Ulldeter-Setcases 1 (Josep Maria Montaner)

Fotos del Trail Ulldeter-Setcases 2 (Josep Maria Montaner)

Fotos del Trail Cap de Creus-Roses (Josep Maria Montaner)

Marc Pérez, Ignasi Masip i Marc Carós, podi del Catllaràs Trail. Foto: Arnau Urgell