Un llamp causa un incendi en una casa de Queralbs

El foc, que no ha provocat ferits, ha mobilitzat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat

Redacció
25 de juliol del 2014
Incendi d'una casa al centre de Queralbs
Incendi d'una casa al centre de Queralbs | ElRipollès.info
Incendi d'una casa al centre de Queralbs. Foto: Maria Macià

Un llamp ha provocat aquesta tarda un incendi en una casa de Queralbs. El foc, que no ha causat ferits, ha obligat a mobilitzar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat –tot i que finalment només hi han acabat actuant tres- que han impedit que l'afectació, concentrada a la teulada, anés a més.

Els fets han succeït cap a les cinc i vint i han afectat la casa de Cal Vigué, una finca de quatre plantes del carrer del Mig del centre de Queralbs. ElRipollès.info ha pogut saber per testimonis presencials que a dins de la casa no hi havia ningú i que han estat diversos veïns que han forçat la porta per intentar apagar l'incendi amb un extintor. En veure que era impossible ja han esperat l'arribada dels Bombers. Sortosament, el foc s'ha concentrat a la teulada i no ha afectat altres cases a tocar.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat un total de sis dotacions dels Bombers així com una ambulància i diverses unitats dels Mossos d'Esquadra.Els Bombers han arribat ràpidament a Queralbs Foto: Maria Macià

L'incendi no ha afectat les cases de l'entorn. Foto: Maria Macià