El camp de treball de l'Esplai Somnis recupera l'entorn de l'Arçamala

El director de Joventut, a Sant Joan
El director de Joventut, a Sant Joan
Redacció
23 de juliol del 2014
El director general de Joventut, Antoni Reig, va visitar aquest dimarts el camp de treball del Grup Esplai Somnis que aquests dies s'està fent a la riera de l'Arçamala, on 24 joves n'estan fent tasques de recuperació i neteja. El màxim responsable de Joventut del Govern va estar acompanyat de la coordinadora territorial a Girona, Anna Prior, el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, l'alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, i el regidor santjoaní de Joventut, Jordi Caparrós.

Es tracta del tretzè camp de treball que organitza el Grup Esplai Somnis amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan. De l'any 2000 al 2006 es van recuperar nou fonts del municipi; el 2007 es va crear un itinerari que uneix aquestes fonts; el 2008 es va treballar al gorg de Malatosca; el 2009, els torrents d'Oganes i de la Pudor; l'any 2012, la font de Toralles; i en el 2013, la font dels Enamorats.

El que es fa a Sant Joan és un dels 16 camps on hi participen prop de 400 joves a les comarques gironines. Girona és la demarcació on s'organitzen més camps de treball, la majoria impulsats per entitats locals arrelades al territori com és el cas del Grup Esplai Somnis, que l'any passat va celebrar el seu 20è aniversari.