Portavella s'obre als veïns de les Llosses amb un concert d'acordions

La pensió rural de Sant Martí de Vinyoles acull tres campus musicals al llarg des l'estiu

Redacció
23 de juliol del 2014
La masia de Portavella, a Sant Martí de Vinyoles, s'ha convertit en un centre de dinamització rural. L'equipament acull al llarg de l'estiu fins a tres campus musicals, un d'acordió diatònic, un de guitarra i un de veu.

Aquests dies és el torn de l'acordió i s'aprofitarà la seva presència per obrir Portavella a tots els veïns de les Llosses i l'entorn amb un concert de la mà de l'Escola Diatònica d'Estiu i de Francesc Marimon. El recital es farà aquest dijous 24 de juliol a partir de les 18.30 mentre que l'endemà, a la mateixa hora, es repetirà a Matamala.

Portavella és una antiga casa pairal situada al veïnat de Sant Martí de Vinyoles, al terme de les Llosses Es tracta d'un conjunt arquitectònic singular que té els seus orígens en un casal fortificat bastit al segle XIV, tot i que la torre de defensa que distingeix Portavella és esmentada ja en documents del segle XI. Després d'haver acollit una casa de colònies, ara s'ha convertit en un centre de dinamització de rural que inclou, entre altres, un servei de pensió amb un fort compromís ambiental.