ICV confia en Martí Almor per tornar a l'Ajuntament de Ripoll

Els ecosocialistes, que des del 2007 no tenen representació, no descarten pactes preelectorals

Martí Almor, cap de llista d'ICV de Ripoll
Martí Almor, cap de llista d'ICV de Ripoll | ICV
Redacció
16 de juliol del 2014
ICV confia en Martí Almor per tornar a l'Ajuntament de Ripoll. Els ecosocialistes van celebrar aquest dimarts una assemblea local en la qual van designar el candidat per a les municipals de 2015. Almor, que és coordinador comarcal de la formació ecosocialista al Ripollès des de fa tres anys, assumeix el repte perquè considera que “ara més que mai és necessària una força com ICV que promogui la justícia social des dels ajuntaments”. Cal recordar que la formació ecosocialista no té representació municipal des de les municipals de 2007.

L’ara candidat d’Iniciativa s’ha compromès a treballar per presentar una llista que inclogui persones i formacions i entitats que “vulguin tirar endavant un projecte polític des de l’esquerra alternativa i impulsin una política municipal més oberta i participativa que no deixi de banda les desigualtats socials”.
 
El president de la formació ecosocialista a les comarques gironines, Marc Vidal, va assistir a l'assemblea i va reconèixer la vàlua d’Almor per representar ICV a Ripoll i el va comminar a a no tancar cap porta a l’entesa amb altres partits. De fet, durant setmanes es va especular sobre la possiiblitat d'un pacte amb l'actual grup municipal socialista i la CUP –tot i que aquesta formació se'n va desmarcar-.
 
Llicènciat en Matemàtiques i Dret

Martí Almor (1982) és advocat de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Girona i exerceix en l’àmbit del dret laboral, llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona (UB) i en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Viu a Ripoll des de l’any 2004, és militant d’Iniciativa des de l’any 2009 i en fa tres que és coordinador comarcal. Va acompanyar Joan Baz a les llistes de la formació l’any 2011 ocupant el número vuit.