La CUP de Campdevànol es presenta en societat

L'assemblea local de la formació independentista concorrerà a les municipals 2015 per primera vegada

Redacció
30 de juny del 2014
Els militants de la CUP de Campdevànol
Els militants de la CUP de Campdevànol | CUP
Els militants de la CUP de Campdevànol. Foto: CUP

La CUP de Campdevànol es va presentar en societat el dissabte passat. Ja havia fet alguns actes públics com a grup de suport però aquest era el primer des de la seva constitució formal com a assemblea. A més, suposa l'inici del compte enrere per ser a les municipals del 2015 on es presentaran per primera vegada, segons va avançar aquest mitjà .

La decisió de concórrer a les eleccions va arribar després de tancar definitivament la porta a concórrer als comicis en una aliança d'esquerres amb ICV i els socialistes crítics, una possibilitat que s'havia explorat en diverses reunions . A l'acte d'aquest dissabte va intervenir Mariona Baraldés, cara més visible dels promotors de la CUP de Campdevànol. Ella ni es postula ni s'autodescarta com a candidata però hores d'ara sembla l'opció més probable.

Va "beneir" la nova assemblea de la CUP, la tercera del Ripollès, Àlex Maymó, regidor de Molins de Rei. En aquesta localitat del Baix Llobregat, la formació independentista va aconseguir un dels millors resultats del país amb quatre regidors i un 17% dels sufragis, només cinc punts per sota de la força més votada. Música d'arrel i un berenar popular, van tancar l'acte celebrat a la plaça Ansel Clavé de Campdevànol.