El Camprodon es queda a un gol de l'ascens a Primera Catalana

La UE Sants comença la tornada de la promoció marcant però els camprodonins guanyen 3 a 1 i freguen la gesta

16 de juny del 2014
El Camprodon ho va tenir a tocar
El Camprodon ho va tenir a tocar | GolCat
El Camprodon ho va tenir a tocar. Foto: Sergi Vargas/GolCat

La UE Camprodon ho va tenir a tocar. Li va mancar un sol gol per ser nou equip de Primera Catalana i tancar de la millor manera una temporada espectacular. A la tornada de la promoció la UE Sants es va avançar i semblava sentenciar l'eliminatòria –duia un 2 a 0 de l'anada-. Tanmateix, la reacció dels locals va ser immediata i van acabar el partit amb un 3 a 1 que va fregar la gesta. La crònica, les fotos i totes les reaccions, al portal GolCat.

El partit no va poder començar millor per als barcelonins. Un malentès entre Aniol i el porter camprodoní va acabar amb un gol al minut 2 que va acabar sent decidiu per decidir l'eliminatòria. La passada del defensa va enganxar Sala massa avançat i la pilota va acabar entrant en la pròpia porteria. El 0 a 3 al global de l'eliminatòria semblava que deixava la promoció sense emoció però el Camprodon va reaccionar molt ràpid. Un minut després Miki Soler va aprofitar una pilota a l'interior de l'àrea petita per afusellar amb ràbia la porteria de Carlos Blanco.

I el segon dels locals va arribar també immediatament situant el 2 a 1 al minut 7 de la primera part. Un xut ajustat d'Èric suposava deixar l'ascens a “només” dos gols i pràcticament tot el partit per endavant. Els locals buscaven el tercer gol i van demanar un penal sobre Miki Soler mentre que Sergio Navarro, l'autor dels dos gols a l'anada, estava a punt d'empatar. El davanter santsenc, a més, va acabar expulsat abans de la mitja part en una decisió molt protestada pels barcelonins.

A la represa el Sants va patir menys del què s'esperava amb deu homes. Miki Soler va tornar a tenir el tercer a les seves botes però el Sants també va amenaçar amb una rematada d'Avilés després d'un còrner. El gol dels locals va arribar massa tard gràcies a Èric Galceran (minut 88). Els camprodonins van intentar aconseguir el quart de manera desesperada però sense sort en un temps de descompte que es va fer molt curt.

Eufòria santsenca a Camprodon. Foto: Sergi Vargas/GolCat