Dani Viñas continuarà un any més al capdavant de l'Hoquei Club Ripoll

Joan Torrents, Adrià Torrens i Marc Comas deixen el club

Redacció
09 de juny del 2014
Dani Viñas continuarà com a entrenador de l'Hoquei Club Ripoll la temporada vinent. El rodenc encadenarà el segon curs dirigint l'equip ripollès després d'un primer any on ha classificat l'equip en sisena posició i lluitar per l'ascens fins a poques jornades pel final.

De moment, les primeres decisions han estat anunciar les baixes del primer equip. No continuaran a l'equip Joan Torrents, Adrià Torrens i Marc Comas, tres jugadors que havien arribat fa dues campanyes de la mà de l'exentrenador Dani Camprubí.

El mateix club els defineix: “Joan Torrents, un jugador sobri, disciplinat i efectiu davant de porta. Adrià Torrens  va tenir una primer any molt complert, oferint el nivell de porteràs que és, compartint plaça amb Joan Baget Panades . A la segona amb Moi Adam de company. Marc Comas Gaja  es va convertir des d'un primer moment en un referent pel públic, probablement el jugador més ràpid que mai ha tingut aquest club (fins i tot més que el gran Fredi Verdaguer), i aconseguint ser un gran substitut del talentós Josep Selva Arderiu”. “A tots tres moltíssimes gràcies per l'esforç, la suor i la identificació amb la nostra samarreta. Ens retrobarem per aquestes pistes. Els aficionats no us oblidarem”, asseguren en un comunicat els responsables de l'equip ripollès.