El Camprodon necessita una remuntada èpica per ser nou equip de Primera

El Sants guanya per 2 a 0 l'anada de la promoció amb un doblet de Sergio Navarro

08 de juny del 2014
Vídeo UE Camprodon

La UE Camprodon haurà d'apel·lar a l'èpica si la temporada vinent vol jugar a Primera Catalana. Aquest diumenge ha caigut per 2 a 0 en el partit d'anada de la promoció disputat al camp de l'Energia. Dos gols de Sergio Navarro, l'ariet de la UE Sants, han deixat l'eliminatòria molt difícil pels homes de Manel Puigverd.

La primera part ha estat igualada amb poques ocasions i al descans s'ha arribat amb l'empat a zero. A la represa, Sergio Navarro ha aconseguit l'1 a 0 al minut 54. Miquel Soler ha tingut la millor ocasió pels visitants però ha tornat a ser Navarro, el “9” dels santsencs, el que ha aconseguit el 2 a 0 definitiu al 78. Tot i així, els barcelonins han disposat encara de diverses ocasions molt clares per ampliar el resultat.

El Camprodon intentarà la remuntada diumenge vinent, 15 de juny, en un matx que es disputarà a les 18.30.