«Instagram your Ripollès»

Una cinquantena d'usuaris de popular xarxa social fotogràfica participen a la primera de les cinc trobades organitzades a la comarca pel Patronat de Turisme de Girona coincidint amb el Casament a Pagès

Usuàries d'Instagram al Casament a Pagès
Usuàries d'Instagram al Casament a Pagès | Arnau Urgell
Redacció
19 de maig del 2014
Usuàries d'Instagram al Casament a Pagès. Foto: Arnau Urgell

El Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona ha posat en marxa, un any més, la iniciativa Instagram your city per contribuir a difondre els atractius turístics de la marca Pirineu de Girona. Una iniciativa que el 2013 va passar per Setcases i que enguany se celebrarà a cinc municipis del Ripollès de maig a desembre.

La primera de les cinc trobada d'instagramers es va celebrar aquest diumenge a Ripoll amb motiu de la Festa de la Llana i Casament de Pagès de Ripoll. Hi van participar una cinquantena de persones que no van parar de fer fotos amb els seus mòbils intel·ligents utilitzant les etiquetes #InstaRipoll #InRipolles i #InPyrenees. Es van dividir en dos grups i, tal com fan els grups de turistes, seguien l'estela d'una guia que duia un bastó de pastor en comptes de l'habitual paraigües. Fins i tot un dels guies –el ripollès Raül Duque- anava vestit per a l'ocasió per no desentonar entre els participants al Casament Pagès.

El Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona pretén aprofitar esdeveniments rellevants per muntar-hi una trobada d’instagramers que participen en un concurs de fotografies penjades en aquesta xarxa social durant tot el dia. Instagram your city consisteix principalment en una benvinguda als participants, un photocall, un esmorzar i un photowalk, és a dir, una visita guiada pel municipi i per l’activitat que s’hi realitza per poder captar tots els instants desitjats.

El Ripollès, a través del Consorci Ripollès Desenvolupament, s’ha afegit a la iniciativa aquest 2014 amb quatre activitats a banda del Casament a Pagès: la Tallada de Troncs de Vallfogona de Ripollès, l’1 de juny; el Mercat del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses, el 26 de juliol; el Concurs Internacional d’Habilitat de Gossos d’Atura de Ribes de Freser, el 7 de setembre i la Fira de la Puríssima de Campelles, el 6 de desembre.

Durant aquestes trobades, els participants, que s’han de registrar gratuïtament a la pàgina del Patronat, han de penjar les fotos amb les etiquetes indicades i, un cop finalitzat el concurs, un jurat designat pel Patronat escull les finalistes i, posteriorment, les guanyadores, que es comuniquen durant la setmana següent.

Galeries de fotos

Fotos del Casament a Pagès i la Festa Nacional de la Llana 2014 (Arnau Urgell)

Fotos del Casament a Pagès 2013 (Joan Parera)

Fotos de la Festa Nacional de la Llana 2013 (Arnau Urgell)

Fotos del Casament a Pagès i Festa de la Llana 2012 (Rastres)

Fotos del Casament a Pagès i Festa de la Llana 2012 (Joan Parera)

Fotos del Casament a Pagès i Festa de la Llana 2011 (Arnau Urgell)

Fotos del Casament a Pagès i Festa de la Llana 2010 (Arnau Urgell)

Fotos del Casament a Pagès i Festa de la Llana 2009 (Xevi Mas i Arnau Urgell)

Fotos del Casament a Pagès i Festa de la Llana 2008 (Arnau Urgell)