ERC reclama aturar els tràmits de la nova parada d'autobús de Sant Joan

Els republicans asseguren que la proposta de l'equip de govern santjoaní no és prou segura

Redacció
15 de maig del 2014
ERC continua mostrant la seva disconformitat amb la gestió de l'equip de govern sobre la parada d'autobús de Sant Joan. Ara demanen frenar la modificació puntual del POUM –aprovada inicialment el gener passat- per tal d'analitzar alguna possible ubicació alternativa. Cal recordar que el projecte presentat passa per construir dos calaixos a banda i banda de la carretera N-260, una actuació que suposarà aterrar l'antic ambulatori.

Les al·legacions dels republicans s'hauran de votar en el ple d'aquest mes de maig on es farà l'aprovació provisional de la modificació del POUM que ha de permetre adequar la nova parada d'autobús. El portaveu d'ERC, Sergi Albrich, assegura que la proposta de l'equip de govern no es prou segura i per això reclama una comissió formada per polítics i tècnics per analitzar possibles alternatives.

A més, insisteixen en evitar l'enderroc de l'antic centre de salut per tal que “se’n fomenti la seva rehabilitació com a equipament públic amb finalitats socials i/o culturals”. Finalment, admetent la possibilitat que no es tingui en compte les seves propostes, els republicans demanen que si es tira endavant el projecte se'n realitzi un estudi de perillositat.

Nota de premsa-al·legacions d'ERC sobre la parada d'autobús (pdf)