L'EFS Ripoll pràcticament s'acomiada de la possibilitat de revalidar el títol de lliga

Derrota a la pista del líder, el Santa Eulàlia, per 5 a 4

28 d'abril del 2014
L'EFS Ripoll pràcticament s'ha acomiadat de la possibilitat de revalidar el títol de lliga, assolit la temporada passada. Aquest cap de setmana va perdre per 5 a 4 a la pista del Santa Eulàlia, el líder del grup B, un matx que guanyava per 1 a 4. D'aquesta manera, quan manquen tres jornades per acabar el campionat, queda tercer amb 62 punts, a tres del Vilafant però amb el goal average perdut. Cal recordar que enguany la Lliga Nacional Catalana es decidirà amb una final four que reunirà els dos millors equips de cada grup.

Els ripollesos van començar el partit marcant però ben ràpid, al minut 5, el Santa Eulàlia va empatar. Un segon gol abans del descans va suposar l'1 a 2 i, a la represa, encara van caure dos gols més visitants. Tanmateix, quan el partit semblava sentenciat el Santa Eulàlia va reaccionar i va aconseguir una increïble remuntada que pràcticament li assegura matemàticament la primera posició del grup. Els golejadors de l'EFS Ripoll van ser López, Ventura i Moret per partida doble.