Una dona de 61 anys, ferida en un accident al centre de Ripoll

Un turisme i un tot terreny han xocat a la confluència del carrer Progrés i la carretera d'Olot

L'accident s'ha saldat amb una dona ferida
L'accident s'ha saldat amb una dona ferida | Arnau Urgell
Redacció
22 d'abril del 2014
L'accident s'ha saldat amb una dona ferida. Foto: Arnau Urgell

Una dona ha resultat ferida aquesta tarda en un xoc entre dos vehicles al centre de Ripoll. L’accident ha tingut lloc als volts d'un quart de sis, a la confluència del carrer Progrés i la carretera d’Olot. S’hi han vist implicats dos vehicles, un turisme –que venia del passeig de Sant Joan- i un tot terreny que circulava pel carrer Progrés.

La conductora del turisme, de 61 anys, ha estat la més malparada i ha estat traslladada a l’Hospital de Campdevànol. El seu pronòstic és "menys greu", és a dir, que la primera inspecció indica que pot patir algun tipus de conductor. L’altre conductor ha resultat il·lès però ha calgut atendre in situ la nena de cinc anys que duia al cotxe i que ha estat donat d'alta immediatament. Al lloc dels fets s’hi han traslladat diversos agents de la Policia Local, dues ambulàncies del SEM així com dues grues. L'accident ha provocat llargues cues al carrer Progrés i a les vies de l'entorn.

L'impacte ha estat bastant laterial i ha afectat la banda contrària al de la conductora del turisme. Un fet que, en principi, hauria de mitigar la gravetat de les lesions patides.

Accident a Ripoll. Foto: Arnau Urgell

Els dos vehicles implicats en l'accident. Foto: Àlex Franco